FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)  ·  FMCG 972 22 62 55  ·  FMT 972 22 82 62  ·  FMB 972 43 62 62  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 972 65 64 17  ·  FMTE 977 70 09 00
ES
Fisiomedic Olot.jpg Fisiomèdic Grup.jpg Fisiomèdic Grup (5).jpg Fisiomèdic Grup (5).jpg.png Fisiomèdic Grup (3).jpg Més Fisiomèdic.jpg Fisiomèdic Grup (0).jpg Fisiomèdic Grup (1).jpg Fisiomèdic Grup (4).jpg

Serveis FMG

Vols saber els serveis que donem en els nostres centres? Tot seguint clicant el logo de cada un, podràs veure quins serveis oferim.

Fisioteràpia

Des del punt de vista etimològic, fisioteràpia significa tractament mitjançant agents físics com l'exercici terapèutic, el massatge, termoteràpia, mobilitzacions, ...
A FMG la fisioteràpia s'aplica de manera personalitzada per tal de millorar l'estat del benestar del pacient sobretot dins del marc de l’aparell locomotor.

Recuperació

Aquest tractament no és individualitzat i cada fisioterapeuta té una ràtio de 3-4 pacients a l’hora. És l’únic tractament que està cobert per les mútues, sempre i quan s'aporti una petició mèdica i la corresponent autorització de la companyia.

Mútues concertades:
L'únic tractament cobert per les següents mútues és la recuperació, prèvia petició mèdica i autorització de la companyia.

Osteopatia

L’osteopatia és un procediment terapèutic holístic en què es concep el cos com una unitat funcional integral. L'abordatge de la teràpia pot aplicar-se des del punt de vista estructural, cranial i visceral.
Es realitza una exploració exhaustiva en la qual es valora les limitacions de mobilitat dels teixits, per així poder trobar l'origen del problema i aplicar les maniobres necessàries per tal de millorar aquestes restriccions.

Ones de xoc

En el nostre centre de Girona (Fisiomèdic Girona) disposem de tres tipus d'ones de xoc, que utilitzem en funció de la patologia i la reacció que busquem:
- Radials (Storz Medical Masterpuls), per zones més superficials
- Focals, per zones més profundes:
Richard Wolf Piezo Wave: piezoelectriques, potencia mitja i baixa
Dornier MedTech: electromagnètiques, potencia mitja i alta

Tenim una àmplia experiència en el tractament d'ones de xoc, portem desde 2005 en el sector i hem tractat amb molts bons resultats a milers de pacients, obtenint canvis excepcionals i una milloria en el 70-80% dels casos.

EN QUÈ CONSISTEIX
Les ones de xoc són unes ones acústics d'alta energia generades per un aparell que transforma l'energia cinètica en mecànica. Te el seu origen en la litotrícia (destrucció dels càlculs renals)
Aquests xocs acústics plens d'energia estimulen el metabolisme a la regió del dolor, intensifiquen la circulació sanguínia i donen un impuls directe als mecanismes de reparació del cos, estimulant la capacitat de curació espontània. Això permet que una lesió crònica torni a la normalitat gràcies a la reagudització i a la reactivació de la cèl·lula.

APLICACIÓ
El professional localitza la regió del dolor mitjançant la palpació i les proves complementàries aportades pel pacient. Disposem també d'un ecògraf que ens permet localitzar exactament la lesió per poder ser més efectius i a més veure l'evolució de la patologia. Després d'haver determinat la causa i la regió del dolor, s'inicia la teràpia on es realitzen de 2000-2500 impactes.

INDICACIONS
· Calcificacions.
· Tendinopatia crònica insercional
· Dolors d'espatlla amb limitació de moviment
· Dolor crònic del colze (colze de tenista, colze de golfista)
· Dolor en exercir pressió sobre la ròtula (tendinitis rotuliana)
· Dolors crònics del tendó d'Aquil·les (alquilodinia, haglund-sever)
· Dolor del taló (espoló calcani i fascitis plantar)
· Pseudoartrosis i problemes de consolidació

UNA NOVA ALTERNATIVA
El tractament amb ones de xoc extracorporals és reconegut com un dels procediments més moderns en el tractament del dolor.
Al contrari dels mètodes convencionals de tractament, és possible eliminar directament les causes dels seus dolors en poques sessions amb gran efecte curatiu. És l'alternativa als medicaments, a les infiltracions i, en alguns casos, a la intervenció quirúrgica.

AVANTATGES
· Tractament ambulatori sense medicaments ni operació
· Estalvi de temps (durada de 5 - 10 minuts)
· Gran èxit terapèutic després de 3 - 5 sessions, a realitzar una cada 15 dies.
· En comptes de tractar els símptomes, es tracten les causes
· Elimina calcificacions sense necessitat d'intervenció quirúrgica
· Activa el mecanisme de curació espontani del cos.
· Poquíssims efectes secundaris
· En un alt percentatge, els pacients poden tornar a realitzar el seu esport o treball alliberat de dolor.

 

Formem part de SETOC (Sociedad Española de tratamiento con Ondas de Choque) i apliquem els protocols internacionals.

 

Consultar Publireportatge: Les ones de xoc, una teràpia pionera

 

Indiba / Wimback

Aparell de radiofreqüència que mitjançant una energia electro-regenerativa permet activar el metabolisme de les cèl·lules restablint el seu equilibri, augmentant la vascularització i la temperatura interna en els teixits de l'aparell múscul esquelètic.
El resultat és una clara acceleració dels processos naturals del cos humà, reduint el dolor del pacient des de la primera sessió.
A més, la capacitat funcional es restableix a causa de la recuperació del moviment, a la normalització del to muscular i l'increment de l'elasticitat.
Al mateix temps, el drenatge produït per INDIBA ajudarà a disminuir la inflamació.
Gràcies a aquest tractament, es redueix considerablement el temps de recuperació.

Ecografia

Sistema de diagnòstic per imatge per valorar lesions del sistema musculo-esquèletic, FMG l’utilitza com a suport en diversos tractaments tant per veure l’estat com l’evolució de patologia. També s’utilitza l’ecògraf per localitzar acuradament les calcificacions en els tractaments realitzats amb les ones de xoc i per ser més precisos al realitzar punció seca, neuromodulació i EPI.

Readaptació a l’activitat física

La Readaptació esportiva és l'enllaç entre la fisioteràpia i la pràctica de l'esport. Aquest procediment s'utilitza quan una persona, després de patir una lesió, vol reiniciar la seva activitat diària tingui el nivell esportiu que tingui. L'objectiu és que el pacient retorni a l'activitat de la manera més òptima i segura possible, recuperant el to muscular que tenia abans de la lesió, o fins i tot intentant millorar-lo.

A MésFisiomèdic disposem de l'espai i les eines necessàries des d'una politja cònica amb dinamòmetre incorporat per a valorar la diferencia de força en diferents punts del moviment i saber quin és el moment per a retornar a l'activitat amb el mínim risc, també el vibalance per un treball propioceptiu complet i d'un espai exterior on practicar carrera, multi salts amb un sorral, per tal d'haver practicat cada gest possible abans d'una incorporació i així evitar recaigudes i prevenir possibles lesions futures. El treball és individualitzat, treballant des de la zona específica de la lesió fins a un treball general en funció de la fase on es trobi el pacient.

En cas que sigui un esport d'equip, intentarem guiar i donar-li les pautes necessàries per a retornar a la dinàmica d'equip.

Tractaments última generació

Fisiomèdic Grup amb les últimes tecnologies per millorar la teva salut.

Artromod d'espatlla

Artromot és la màquina de rehabilitació que realitza moviments passius, s'empra després de la cirurgia en la primera setmana post-operatori o després de períodes de inmovilitzacion llargs amb la finalitat de:
• Impedeix l'adhesió del moviment de limitació i rigidesa en les articulacions (artrofibrosis)
• Promou la curació del cartílag articular, tendons, lligaments i teixits tous
• Millora hematoma / reabsorció de líquids
• Redueix el dolor
• Millora el metabolisme
• Redueix el temps d'hospitalització i durada de la teràpia

Fluxe aire fred

El Cryoflow ICE-CT (infraroig) no només refreda l'aire adjacent, sinó que també és el primer equip de crioteràpia que fa servir un sistema (bio-feedback) infraroig, garantint una temperatura constant a la zona tractada.

Deltatèrmia

És hipertèrmia de tercera generació, és la teràpia d'elecció per a les primeres fases del programa de rehabilitació.
En general, el tractament mitjançant hipertèrmia s'indica a les lesions musculars, a les lesions derivades d’un procés degeneratiu articular (artrosi), als traumatismes (contusions, hematomes...) o per sobrecàrregues funcionals (tendinitis, tendinopaties, periostitis...).

Magnetoteràpia solenoïdal

És l'aplicació de camps magnètics continus per tal d'estimular la regeneració tissular (fibromiàlgia, Südeck...) i sobretot a nivell ossi (activar el procés de consolidació òssia, edemes ossis, osteoporosis...)

Ones de xoc

La teràpia consisteix en uns impulsos acústics generats pneumàticament, mitjançant una ona balística accionada per aire comprimit.

Més informació

Compex 3

Aparell d'electroteràpia d'ús professional que ofereix la possibilitat de fer tractaments combinats amb una àmplia gamma de tècniques de rehabilitació i teràpia d'estimulació. S'utilitza per fer escàner muscular, localitzar el punt motor, per desnervats, iontoforesis,...

Làser de canyó

S'aplica a l'organisme energia de l'espectre electromagnètic per facilitar l’activitat bioquímica. Té un efecte antiinflamatori, analgèsic i beneficiós per la cicatrització dels teixits.

Compex Wireless

Una revolució dintre la electroestimulació, un aparell inhalàmbric que permet una col·locació més senzilla i llibertat de moviment durant el tractament.

Indiba

L'energia electro-regenerativa de INDIBA, permet activar el metabolisme de les cèl·lules restablint el seu equilibri, augmentant la vascularització i la temperatura interna en els teixits de l'aparell múscul esquelètic.

Tracciones mecàniques

Aparell que exerceix una tracció progressiva i controlada a nivell vertebral per poder augmentar l'espai intervertebral. Està especialment indicada en radiculopaties (braquialgia i ciatalgia) i per dolors vertebrals (artrosis, discopaties, protusions i hèrnies discals).

Plataforma vibratoria mèdica

Aparell que genera una vibració vertical (no oscil·lació) que en funció de la freqüència fa reaccionar el múscul de manera òptima. Però no només s'utilitza per potenciar la musculatura, sinó també actua favorablement sobre el teixit ossi, sistema nerviós, equilibri hormonal així com el sistema vascular.

Politja cònica inercial

És un dispositiu que utilitza la tecnologia inercial, combinant velocitat i potència per realitzar entrenaments tant analítics com funcionals en qualsevol direcció i adaptats a cada pacient. És una de les màquines que ens permet treballar tant la força concèntrica com l’excèntrica la qual és importantíssima en tots els processos de recuperació muscular.

Pressoteràpia

Consisteix a aplicar determinades pressions d'aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. Aquesta tècnica promou, a més, la recuperació de l'elasticitat cutània i augmenta l'aportació d'oxigen als teixits, facilitant la regeneració tissular.
Un parell de botes, 1 faixí i uns braços amb determinat nombre de càmeres d'aire connectats a un aparell que conté un compressor d'aire s'encarreguen d'administrar aquestes pressions d'aire de manera efectiva al llarg dels membres afectats (cames, abdomen i braços).
La pressoteràpia és un tractament mèdic i estètic que utilitza la pressió d'aire per realitzar un drenatge limfàtic.

Manuthera

Llitera LOJER MANUTHERA per a tractament d'osteopatia que permet un moviment tridimensional. La possibilitat de tracció associada als moviments de flexoextensió i rotació ofereix una nova teràpia manual.

Game Ready

Game Ready estableix un nou estàndard assistencial en la recuperació de lesions i postoperatoris. Un sistema controlat per un microprocessador fa circular aigua i aire gelats per embenats circumferencials, el que permet integrar la compressió i la crioteràpia, d'eficàcia demostrada, com mai s'ha fet abans. Redueix el dolor, la inflor i els espasmes musculars, millora la funció limfàtica i facilita el flux de sang oxigenada. En conseqüència, s'accelera el procés de curació natural del cos.

Lloguer d’aparells

Kinetec

Serveix sobretot per evitar que es produeixin danys deguts a la immobilització, per recuperar ràpidament una mobilitat sense dolor de les articulacions i per afavorir un ràpid procés curatiu amb bons resultats funcionals.

Altres objectius de la teràpia són:
· Millora del metabolisme de les articulacions
· Prevenció d'anquilosi articular
· Una reabsorció més ràpida de vessaments
· Una millor circulació de la sang i del sistema limfàtic
· Prevenció de trombosis i embòlies

Disposem de cinc unitats a la seva disposició.

Magnetoteràpia portàtil

A Fisiomèdic Girona, tens la possibilitat d’emportar-te a casa un aparell de magnetoteràpia que permet poder obtenir uns molt bons beneficis d’aquesta teràpia a casa. És l'aplicació de camps magnètics continus per tal d'estimular la regeneració tissular (fibromiàlgia, Südeck...) i sobretot a nivell ossi (activar el procés de consolidació òssia, edemes ossis, osteoporosis...).

Dispossem de vint unitats a la seva disposició.

HIP TRACK

És un dispositiu neumàtic de tracció de cadera que s'utilitza per:

· Disminuir el dolor i augmentar la flexibilitat.
· Augmenta l'amplitud articular i la relaxació muscular.
· Disminueix la pressió articular i per tant també la degeneració.

S'utilitza per tractar coxartrosis, xoc acetabular, rigidesa de cadera i per tractaments prequirúrgics.

És molt important seguir el protocol marcat per el seu creador Dr. Tony Rocklin, que se li entreguerà i explicarà al centre.

Grups de gimnàstica terapèutica i reeducació postural

La reeducació postural global (RPG) és un mètode de la fisioteràpia que cerca la millora de la salut múscul-esquelètica a través d'un programa d'exercicis actius realitzats de forma suau, progressiva i adaptat a cada persona. Després d'unes anàlisis individual de les tensions, compensacions i rigideses que afecten cada persona. T'ensenyem respiracions, estiraments globals, exercicis de reforçament, tan individualment com en grup, que et permeten una millora de la postura i de la consciència corporal que t'ajuden a afrontar les exigències de la vida diària de forma més lleugera i lliures de dolor.

Reeducació temporomandibular

L'articulació temporomandibular (ATM) està formada pel maxil·lar inferior i l'os temporal del crani. Aquests dos ossos, tenen un moviment de lliscament lateralment al crani i és l'encarregada dels moviments de la boca per poder mastegar, parlar i fins i tot badallar. Com tota articulació té associada una càpsula, un disc articular (que actua com un menisc), els lligaments i la musculatura. Aquesta articulació pot ser focus de disfuncions quan les seves estructures es veuen afectades: dolor que s'irradia per davant de l'orella, cap a les dents i fins i tot a l'ull, crepitacions o cruixit, bloquejos en obrir o tancar la boca, mal de cap, contractures musculars a nivell del coll i acúfens són símptomes associats a les disfuncions de l'ATM.

Apretar la boca (bruxisme), tensió muscular, males oclusions, faltes de peces dentals, portar ortodòncies o estrès poden contribuir a un desgast prematur de l'articulació, produir un desplaçament del disc o generar punts gatells que ens causaran els dolors temporomandibulars. Entendre el funcionament i les causes del dolor seran essencials per a un bon diagnòstic diferencial i així poder fer un bon tractament.

Punció seca

La Punció Seca és probablement la tècnica més efectiva pel tractament de contractures, mitjançant únicament l'estímul mecànic d'una agulla (generalment d'acupuntura) tractem els punts de més tensió a nivell muscular (punt gatell) que són els responsables del dolor i de la restricció de mobilitat. Es busca provocar una sèrie d'espasmes per tal reduir la pressió del teixit i així aconseguir la posterior relaxació de fibra muscular. Per ser el més precisos possibles utilitzem l'ecògraf.

Neuromodulació i EPI® ecoguiada

Neuromodulació
Es defineix com l'estimulació elèctrica de baixa o mitja freqüència amb una agulla del nervi perifèric en algun punt del seu trajecte i/o en un múscul innervat per aquest, es realitza guiat ecogràficament. L'objectiu és buscar una resposta sensitiva i/o motora per tal de canviar la percepció del dolor i millorar el control neuromotor (mobilitat i capacitat de contraure el múscul).

 

EPI®
És una tècnica de fisioteràpia invasiva, creada per José Manuel Sánchez Ibáñez, que consisteix en l'aplicació ecoguiada d'una corrent galvànica a través d'una agulla d'acupuntura amb la intenció d'activar els mecanismes moleculars i cel·lulars i així permetre la fagocitosi i la reparació del teixit tou afectat, ja sigui tendó, múscul, lligament, etc. des de la fase inflamatòria i/o aguda, com en fase crònica per tal de disminuir la fibrosi.

Estudi biomecànic de la marxa 3d i plantilles personalitzades

Molts problemes de l'aparell locomotor són causats per alteracions en la nostra manera de caminar, córrer o simplement estar dret. Gràcies a l'estudi biomecànic de la marxa, mitjançant el qual analitzem la posició dels peus en estàtic i en moviment així com el comportament de genolls, maluc i columna, podem identificar els desajustos biomecànics que poden desencadenar en lesions a mitjà i llarg termini i corregir-los.

Després de realitzar l'estudi biomecànic i detectats els desajustos, dissenyem el tractament mitjançant plantilles personalitzades les quals ens permeten corregir aquests desajustos i prevenir lesions o problemes relacionats.

Teràpia Tesla superinductiva pel dolor

Camp magnètic d'alta intensitat que genera el fenomen de la inducció una vegada penetra en els teixits humans. Aquest sistema de teràpia, molt confortable i segura, aconsegueix una gran profunditat de tractament, i assoleix els següents efectes: ANTIÀLGIC, REGENERACIÓ, TONIFICACIÓ, Neuromodulació i acceleració de la CONSOLIDACIÓ ÓSEA.

El camp magnètic super inductiu farà augmentar la circulació sanguínia, estimulant els processos de regeneració. També, a través de diferents paràmetres de freqüència i intensitats, s'aconsegueixen contraccions musculars de musculatura tant superficial com profunda de forma no invasiva, impossible fins ara amb l'electroestimulació convencional. També ho utilitzem com a teràpia de NEUROMODULACIÓ NO INVASIVA (sense agulles) per restablir una correcta funció de la conducció nerviosa, modulant el dolor i la correcta funció muscular i articular.

Fisioteràpia Oncològica

Es tracta d’una branca de la fisioteràpia molt efectiva a l’hora de pal·liar i minimitzar la simptomatologia dels efectes secundaris a totes aquelles persones que estan rebent o han rebut tractament oncològic.
L’objectiu és preservar, mantenir, desenvolupar i restablir la funcionalitat dels òrgans i/o teixits que han estat afectats arran de cirurgies, quimioteràpia, tractaments diana, hormonoteràpia i radioteràpia.

Limfedema/Lipedema (M. Godoy) - Drenatge limfàtic

El MÈTODE GODOY és un sistema innovador per al tractament del limfedema i lipedema. Té la particularitat d’agrupar i combinar diferents teràpies per tal que el tractament sigui molt més efectiu, ràpid i durador.

LIMFEDEMA
El tractament es realitza en dues etapes:
· La intensiva: permet una reducció del volum de l’extremitat afectada en un 95% dels casos en 1 setmana de tractament.
· La de manteniment: Per tal que els resultats aconseguits en la primera etapa perdurin en el temps.

LIPEDEMA
Realitzem tractament conservador per tal de reduir la simptomatologia i també tractament pre i post quirúrgic.

DRENATGE LIMFÀTIC
Tractament conservador per a lipedemes i limfedemes a més de ser el tractament postquirúrgic de cirurgia plàstica per excel·lència, indicat per a liposuccions, lipovaser, lipofilling, rinoplàstia, otoplàstia, cirurgia mamària entre altres.
A més, afavoreix l’eliminació de líquids i ajuda a mantenir el sistema immunitari. Activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Redueix els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació.

Fisioestètica

Fisioteràpia que tracta la pell unint estètica i salut, donant resposta als problemes facials i corporals estètics més habituals.

Englobem els tractaments pre i post cirurgia plàstica i reparadora, estètica oncològica, trastorns vasculars, limfàtics i dermato-funcionals.

Per CreatiusGirona