FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)  ·  FMCG 972 22 62 55  ·  FMT 972 22 82 62  ·  FMB 972 43 62 62  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 972 65 64 17  ·  FMTE 977 70 09 00
ES
Fisiomèdic Clinica Girona2.jpg Fisiomèdic Grup Eduard Ventura i Fede Pijoan.jpg Fisiomedic Clinica Girona.jpg Fisiomèdic Clinica Girona3.jpg Fisiomèdic Grup.jpg fisiomedic-olot-clinica-bofill2.jpg Fisiomèdic Grup (1).jpg fisiomedic-terre-ebre-abel-farnos.png Estudi biomecànic de la marxa 3d i plantilles personalitzades (0).jpg Fisiomèdic Clinica Girona.jpg Més Fisiomèdic Grup.jpg fisiomedic-olot-clinica-bofill.JPG Fisiomèdic Grup (3).jpg Estudi biomecànic de la marxa 3d i plantilles personalitzades.jpg Fisiomèdic Grup (4).jpg

Fisiomèdic Grup

Fisiomèdic Grup està format per varis centres professionals de fisioteràpia, quatre situats a Girona, dos a Lluís Pericot, un a la nova Clínica Girona i el quart a Juli Garreta, un a Figueres (Clínica Bofill), un a Olot (Clínica Bofill) i un a Amposta a les Terres de l'Ebre. L'empresa va ser fundada per Eduard Ventura i Frederic Pijoan l'any 2003, en l'actualitat hi treballen 50 professionals, tots ells col·legiats i especialitzats.

Oferim tractaments eficaços dins l'àmbit de la fisioteràpia, l'osteopatia, la rehabilitació i apostem fermament per l'aplicació de noves tecnologies i la formació continuada. Tenim un ampli ventall de serveis per tal de donar resposta a les necessitats dels pacients, treballem des de la globalitat, de manera interdisciplinària i coordinada amb tots els professionals dels centres.

Som pioners i especialistes en l'aplicació de la teràpia per ones de xoc des de 2005. També oferim el servei de lloguer d'aparells (magnetoteràpia i Kinetec).

A mésFisiomèdic oferim tractaments individualitzats i d'atenció personalitzada, ampliem els nostres serveis amb la fisioteràpia oncològica i fisioestètica, estudis de la marxa i plantilles personalitzades, fisioteràpia invasiva ecoguiada (neuromodulació, punsió seca i EPI®) i readaptació de l'activitat física entre d'altres.

Tots els centres (excepte mésFisiomèdic) estan amb conveni amb les principals mútues i acreditats per Unespa per poder realitzar el tractament integral dels accidents de trànsit.

Tenim l'aval de més de 50.000 pacients i som centre de referència a les comarques gironines.

REGALA SALUT

Fisiomèdic Grup disposa de vals regal per obsequiar amb un tractament (a escollir dins l’apartat de serveis) per a qui tu desitgis.
Més informació als nostres centres.

Per CreatiusGirona