FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMC 622 29 59 69  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)  ·  FMTE 977 700 900
ES
Fisiomèdic Grup.jpg Fisiomèdic Grup Eduard Ventura i Fede Pijoan.jpg Fisiomèdic Grup (3).jpg Fisiomèdic Grup (1).jpg Fisiomèdic Grup (4).jpg Estudi biomecànic de la marxa 3d i plantilles personalitzades.jpg Més Fisiomèdic Grup.jpg Estudi biomecànic de la marxa 3d i plantilles personalitzades (0).jpg fisiomedic_terres_ebre_abel_farnos.jpg

Fisiomèdic Grup

Fisiomèdic Grup està format per varis centres professionals de fisioteràpia, tres situats a Girona (dos a Lluís Pericot i una Clínica Onyar), un a Figueres (Clínica Bofill) i un a Amposta a les Terres de l'Ebre. L'1 de novembre obrirem un nou centre a Olot (Clínica Bofill). L'empresa va ser fundada per Eduard Ventura i Frederic Pijoan l'any 2003, en l'actualitat hi treballen 40 professionals, tots ells col·legiats i especialitzats.


Oferim tractaments eficaços dins l'àmbit de la fisioteràpia, l'osteopatia, la rehabilitació i apostem fermament per l'aplicació de noves tecnologies i la formació continuada. Tenim un ampli ventall de serveis per tal de donar resposta a les necessitats dels pacients, treballem des de la globalitat, de manera interdisciplinària i coordinada amb tots els professionals dels centres.

Som pioners i especialistes en l'aplicació de la teràpia per ones de xoc des de 2005. També oferim el servei de lloguer d'aparells (magnetoteràpia i Kinetec).

El juny de 2019 hem obert el quart centre (mésFisiomèdic) on oferim tractaments individualitzats i d'atenció personalitzada, ampliem els nostres serveis amb la fisioteràpia oncològica i fisioestètica, estudis de la marxa i plantilles personalitzades, fisioteràpia invasiva ecoguiada (neuromodulació, punsió seca i EPI®) i readaptació de l'activitat física entre d'altres.

Tots els centres (excepte mésFisiomèdic) estan amb conveni amb les principals mútues i acreditats per Unespa per poder realitzar el tractament integral dels accidents de trànsit.

Tenim l'aval de més de 40.000 pacients i som centre de referència a les comarques gironines.

REGALA SALUT

Fisiomèdic Grup disposa de vals regal per obsequiar amb un tractament (a escollir dins l’apartat de serveis) per a qui tu desitgis.
Més informació als nostres centres.

Per CreatiusGirona