FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)  ·  FMCG 972 22 62 55  ·  FMT 972 22 82 62  ·  FMB 972 43 62 62  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 972 65 64 17  ·  FMTE 977 70 09 00
ES
Ones de xoc.jpg

Ones de xoc

En el nostre centre de Girona (Fisiomèdic Girona) disposem de tres tipus d'ones de xoc, que utilitzem en funció de la patologia i la reacció que busquem:
- Radials (Storz Medical Masterpuls), per zones més superficials
- Focals, per zones més profundes:
Richard Wolf Piezo Wave: piezoelectriques, potencia mitja i baixa
Dornier MedTech: electromagnètiques, potencia mitja i alta

Tenim una àmplia experiència en el tractament d'ones de xoc, portem desde 2005 en el sector i hem tractat amb molts bons resultats a milers de pacients, obtenint canvis excepcionals i una milloria en el 70-80% dels casos.

EN QUÈ CONSISTEIX
Les ones de xoc són unes ones acústics d'alta energia generades per un aparell que transforma l'energia cinètica en mecànica. Te el seu origen en la litotrícia (destrucció dels càlculs renals)
Aquests xocs acústics plens d'energia estimulen el metabolisme a la regió del dolor, intensifiquen la circulació sanguínia i donen un impuls directe als mecanismes de reparació del cos, estimulant la capacitat de curació espontània. Això permet que una lesió crònica torni a la normalitat gràcies a la reagudització i a la reactivació de la cèl·lula.

APLICACIÓ
El professional localitza la regió del dolor mitjançant la palpació i les proves complementàries aportades pel pacient. Disposem també d'un ecògraf que ens permet localitzar exactament la lesió per poder ser més efectius i a més veure l'evolució de la patologia. Després d'haver determinat la causa i la regió del dolor, s'inicia la teràpia on es realitzen de 2000-2500 impactes.

INDICACIONS
· Calcificacions.
· Tendinopatia crònica insercional
· Dolors d'espatlla amb limitació de moviment
· Dolor crònic del colze (colze de tenista, colze de golfista)
· Dolor en exercir pressió sobre la ròtula (tendinitis rotuliana)
· Dolors crònics del tendó d'Aquil·les (alquilodinia, haglund-sever)
· Dolor del taló (espoló calcani i fascitis plantar)
· Pseudoartrosis i problemes de consolidació

UNA NOVA ALTERNATIVA
El tractament amb ones de xoc extracorporals és reconegut com un dels procediments més moderns en el tractament del dolor.
Al contrari dels mètodes convencionals de tractament, és possible eliminar directament les causes dels seus dolors en poques sessions amb gran efecte curatiu. És l'alternativa als medicaments, a les infiltracions i, en alguns casos, a la intervenció quirúrgica.

AVANTATGES
· Tractament ambulatori sense medicaments ni operació
· Estalvi de temps (durada de 5 - 10 minuts)
· Gran èxit terapèutic després de 3 - 5 sessions, a realitzar una cada 15 dies.
· En comptes de tractar els símptomes, es tracten les causes
· Elimina calcificacions sense necessitat d'intervenció quirúrgica
· Activa el mecanisme de curació espontani del cos.
· Poquíssims efectes secundaris
· En un alt percentatge, els pacients poden tornar a realitzar el seu esport o treball alliberat de dolor.

 

Formem part de SETOC (Sociedad Española de tratamiento con Ondas de Choque) i apliquem els protocols internacionals.

 

Consultar Publireportatge: Les ones de xoc, una teràpia pionera

 

Per CreatiusGirona