FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)  ·  FMCG 972 22 62 55  ·  FMT 972 22 82 62  ·  FMB 972 43 62 62  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 972 65 64 17  ·  FMTE 977 70 09 00
ES
Lloguer d’aparells FMG.jpg Lloguer d’aparells FMG.jpg.png Lloguer d’aparells Fisiomèdic Grup.jpg

Lloguer d’aparells

Fisiomèdic Grup posa a l’abast dels seus clients el lloguer d’aparell per a la seva bona recuperació des de casa, o a on li sigui més còmode. Disposem de 25 aparells de magnetoteràpia portàtil, 5 aparells de movilització passiva (Kinetec Artromot) i 1 dispositiu neumàtic de tracció de cadera (HIP TRAC).

Kinetec

Serveix sobretot per evitar que es produeixin danys deguts a la immobilització, per recuperar ràpidament una mobilitat sense dolor de les articulacions i per afavorir un ràpid procés curatiu amb bons resultats funcionals.

Altres objectius de la teràpia són:
· Millora del metabolisme de les articulacions
· Prevenció d'anquilosi articular
· Una reabsorció més ràpida de vessaments
· Una millor circulació de la sang i del sistema limfàtic
· Prevenció de trombosis i embòlies

Disposem de cinc unitats a la seva disposició.

Magnetoteràpia portàtil

A Fisiomèdic Girona, tens la possibilitat d’emportar-te a casa un aparell de magnetoteràpia que permet poder obtenir uns molt bons beneficis d’aquesta teràpia a casa. És l'aplicació de camps magnètics continus per tal d'estimular la regeneració tissular (fibromiàlgia, Südeck...) i sobretot a nivell ossi (activar el procés de consolidació òssia, edemes ossis, osteoporosis...).

Dispossem de vint unitats a la seva disposició.

HIP TRACK

És un dispositiu neumàtic de tracció de cadera que s'utilitza per:

· Disminuir el dolor i augmentar la flexibilitat.
· Augmenta l'amplitud articular i la relaxació muscular.
· Disminueix la pressió articular i per tant també la degeneració.

S'utilitza per tractar coxartrosis, xoc acetabular, rigidesa de cadera i per tractaments prequirúrgics.

És molt important seguir el protocol marcat per el seu creador Dr. Tony Rocklin, que se li entreguerà i explicarà al centre.

Per CreatiusGirona