FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 622 29 59 69  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)
ES
Fisioterapia Oncológica.JPG

Fisioteràpia Oncològica

Es tracta d’una branca de la fisioteràpia molt efectiva a l’hora de pal·liar i minimitzar la simptomatologia dels efectes secundaris a totes aquelles persones que estan rebent o han rebut tractament oncològic.
L’objectiu és preservar, mantenir, desenvolupar i restablir la funcionalitat dels òrgans i/o teixits que han estat afectats arran de cirurgies, quimioteràpia, tractaments diana, hormonoteràpia i radioteràpia.

Limfedema/Lipedema (M. Godoy)

El mètode Godoy és un sistema innovador per al tractament del limfedema i lipedema. Té la particularitat d’agrupar i combinar diferents teràpies per tal que el tractament sigui molt més efectiu, ràpid i durador.

LIMFEDEMA
El tractament es realitza en dues etapes:
· La intensiva: permet una reducció del volum de l’extremitat afectada en un 95% dels casos en 1 setmana de tractament.
· La de manteniment: Per tal que els resultats aconseguits en la primera etapa perdurin en el temps.

LIPEDEMA
Realitzem tractament conservador per tal de reduir la simptomatologia i també tractament pre i post quirúrgic.

Fisioestètica

Fisioteràpia que tracta la pell unint estètica i salut, donant resposta als problemes facials i corporals estètics més habituals.

Englobem els tractaments pre i post cirurgia plàstica i reparadora, estètica oncològica, trastorns vasculars, limfàtics i dermato-funcionals.

Per CreatiusGirona