FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)  ·  FMCG 972 22 62 55  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 972 65 64 17  ·  FMTE 977 700 900
ES
Fisioterapia Oncológica.JPG

Fisioteràpia Oncològica

Es tracta d’una branca de la fisioteràpia molt efectiva a l’hora de pal·liar i minimitzar la simptomatologia dels efectes secundaris a totes aquelles persones que estan rebent o han rebut tractament oncològic.
L’objectiu és preservar, mantenir, desenvolupar i restablir la funcionalitat dels òrgans i/o teixits que han estat afectats arran de cirurgies, quimioteràpia, tractaments diana, hormonoteràpia i radioteràpia.

Limfedema/Lipedema (M. Godoy) - Drenatge limfàtic

El MÈTODE GODOY és un sistema innovador per al tractament del limfedema i lipedema. Té la particularitat d’agrupar i combinar diferents teràpies per tal que el tractament sigui molt més efectiu, ràpid i durador.

LIMFEDEMA
El tractament es realitza en dues etapes:
· La intensiva: permet una reducció del volum de l’extremitat afectada en un 95% dels casos en 1 setmana de tractament.
· La de manteniment: Per tal que els resultats aconseguits en la primera etapa perdurin en el temps.

LIPEDEMA
Realitzem tractament conservador per tal de reduir la simptomatologia i també tractament pre i post quirúrgic.

DRENATGE LIMFÀTIC
Tractament conservador per a lipedemes i limfedemes a més de ser el tractament postquirúrgic de cirurgia plàstica per excel·lència, indicat per a liposuccions, lipovaser, lipofilling, rinoplàstia, otoplàstia, cirurgia mamària entre altres.
A més, afavoreix l’eliminació de líquids i ajuda a mantenir el sistema immunitari. Activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Redueix els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació.

Fisioestètica

Fisioteràpia que tracta la pell unint estètica i salut, donant resposta als problemes facials i corporals estètics més habituals.

Englobem els tractaments pre i post cirurgia plàstica i reparadora, estètica oncològica, trastorns vasculars, limfàtics i dermato-funcionals.

Per CreatiusGirona