FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
FMG 972 21 47 41  ·  FMF 872 55 09 88  ·  FMO 622 29 59 69  ·  MésFMG 972 21 47 41 (ext. 2)
ES
Accidents trànsit-Fisiomèdic Grup (2) (0).jpg Accidents trànsit-Fisiomèdic Grup.jpg Accidents trànsit-Fisiomèdic Grup (2).jpg Accidents trànsit-Fisiomèdic Grup (0).jpg

Accidents trànsit

En els tres centres que formen part de Fisiomèdic Grup li podem oferir un tractament integral si ha patit un accident de trànsit (accident de moto, cotxe, atropellament, ...) i a més li gestiona tots els tràmits necessaris. Estem acreditats per UNESPA (asociacion empresarial del seguro).
Posem a la seva disposició traumatòlegs, fisioterapeutes especialitzats, aparells d'última generació, gimnàs de rehabilitació, osteòpata, ... I tots els professionals necessaris per restablir la seva salut.
També li gestionem totes les proves complementàries (RX, TAC, RNM, ...) i si calen les intervencions quirúrgiques. Col·laborem estretament amb la Clínica Onyar i amb la Clínica Bofill.
Portem molts anys en el sector i som referència per la qualitat, experiència, alt nivell de preparació i humanitat del nostre equip professional.
Per poder tramitar el seu expedient, ompli el formulari i podrem obtenir l'autorització de la seva companyia.

Tramitar formulari

Per a qualsevol dubte truqui a la gestora d’accidents al
tel. 601 122 346 (Angie)

LESIONAT

DADES DEL VEHICLE QUE ANAVA EL LESIONAT O DEL VEHICLE QUE ATROPELLA AL LESIONAT

DADES DELS VEHICLES CONTRARIS IMPLICATS A L’ACCIDENT

DOCUMENTS NECESSARIS A ADJUNTAR

PUJAR ARXIU
PUJAR ARXIU
POLÍTICA DE PRIVACITAT
Per CreatiusGirona